About

Matură,pasională,uneori copilăroasă…astea ar fi cele mai importante caracteristici ale mele.Sunt o fire comunicativă,deschisă şi îmi place să fiu înconjurată de oameni,sunt dependentă de prieteni.De obicei,fire deschisă,directă.Deşii uneori prefer să îmi menţin părerile pentru mine,dat fiind faptului că din cauza asta am tendinţa să-i rănesc pe cei de lângă mine.
Sunt o romantică incurabilă!Defect,calitate…nu ştiu,însă asta sunt şi nu mă pot schimba!

By the way,mă găsiţi şi aici: http://www.facebook.com/Aliyssu

6 comments

 1. Draga mea am uitat sa iti zic ca te-am trecut la mine le Blogroll
  Jurnalul unui suflet .
  ” Zâmbeşte căci mâine poate fi mai rău “-nu am trecut .Blog-ul meu fiind inspirational motivational nu mi-am permis sa trec asta .Sper sa nu te superi sau poate ar trebuii sa o schimbi si tu :)
  Zâmbeşte căci mâine poate fi mai bine :)

 2. Bellissimo spazio di bellezza e fiori di cuori…della Tua dolcissima Anima!
  Complimenti :)
  Torno presto a trovarti !
  Un saluto dal mio Cuore :)
  Claudio

  1. Bună seara, vă pot oferi pe blogul personal Sufletprinviata.wordpress.com (blog cu vechime de 1an jumatate si o frecventă de ~3 articole pe săptămână), un advertorial de 300 – 350 de cuvinte + 1 link pe cuvânt/grup de cuvinte dorite de dvs. + 1 imagine cu ALT-ul dorit de dvs. costă 10€, pentru fiecare link în plus pretul creste cu 1€.Advertorialul este expus atat pe blog cat si pe Facebook. Dacă doriti un advertorial mai lung (nr. de cuvinte), mai multe imagini, video, audio sau mai multe link-uri putem ajunge la un pret care să convină ambelor părti. De asemenea pot să vă ofer link într-o zonă expusă din sidebar. Un link pe o perioadă de 1 lună costă 10€, pe 3 luni pretul scade la 9€/lună, la un pachet de 6 luni link-ul costă 7.5€/lună iar pentru 1 an preul este de 50€. Banner în header, de 468 x 60 (5€ / lună), în sidebar pentru banner de 300 x 200 / 250 (4€ / lună). Pentru o perioadă mai lungă (6 luni / 1 an) se poate negocia putin.Preturile se calculează în funcție de valoarea euro de la cursul BNR.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s